Teinpäs hyvän löydön reseptimaailmasta: simppelin herkun, joka on TERVEELLISTÄ! Nimittäin kahden ainesosan pannukakku: tarvitset vain kananmunia ja banaania. Survo banaani ja kananmunat sekaisin ja paista pannulla kera voin, rypsiöljyn tai vaikkapa kookosöljyn. Kahdelle sopiva annos on 2 munaa ja 1 banaani. Taikina oli muuten ihan hyvää sellaisenaan, jos tahtoopi syödä protskupirtelön.
Bannari oli tosi hyvää, ei olis tarvinnut välttämättä mitään lisukkeita. Laitoin kuitenkin lisukkeeksi pehmeää maitorahkaa ja hunajaa. Varmasti hyvin sopis myös bulgarian jogurtti, marjat, hedelmät... Ei muuta ku herkuttelemaan hyvällä omallatunnolla! ;)
lauantai 27. huhtikuuta 2013
sunnuntai 21. huhtikuuta 2013
Ihana mustikkabanaanismoothie
Tää on niin hyvää!
Jäiset mustikat tekee tästä ihanan raikasta. Vettä voi lisätä oman maun mukaan. En malta oottaa kesää, että pääsee tekemään tuoreista marjoista kaikkia ihanuuksia... Miettikääpä tuoteita mansikoita ja jäitä, oi oi <3
Jäiset mustikat tekee tästä ihanan raikasta. Vettä voi lisätä oman maun mukaan. En malta oottaa kesää, että pääsee tekemään tuoreista marjoista kaikkia ihanuuksia... Miettikääpä tuoteita mansikoita ja jäitä, oi oi <3
lauantai 20. huhtikuuta 2013
Smooooth!
Purjo~pekoni~tonnikala~piirakka
Ohje
Pohja
150g rasvaa (sulata hieman
pehmeäks)
5 dl jauhoja (laitoin ite 3 dl
vehnäjauhoja, 1 dl ruis ja 1 dl
neljänviljan hiutaleita)
2 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
nypi nää ainekset sekaisin ja lisää
2 dl kermaviili
tonnikalaa
purjoa
2 dl kermaviiliä (mausta oman
maun mukaan) ja sekoita joukkoon juustoraastetta
Paista 30-60 min 200 -asteessa. On hyvvee! :)
pehmeäks)
5 dl jauhoja (laitoin ite 3 dl
vehnäjauhoja, 1 dl ruis ja 1 dl
neljänviljan hiutaleita)
2 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
nypi nää ainekset sekaisin ja lisää
2 dl kermaviili
Täyte
pekoniatonnikalaa
purjoa
2 dl kermaviiliä (mausta oman
maun mukaan) ja sekoita joukkoon juustoraastetta
Paista 30-60 min 200 -asteessa. On hyvvee! :)
Tilaa:
Blogitekstit (Atom)